Karaman Mh. Fulya Sk. Karaman Dernekler Yerleşkesi No.1 Dolap.161 Nilüfer Bursa

2020/2021 Dönemi Bölge Rotary Asamblesi

BÖLGE KURUMSAL İLETİŞİM PRATİKLERİ VE BİZ SEMİNERİ

12 Kasım Cumartesi günü Heybeli Otel'de "Kurumsal İletişim Pratikleri ve Biz" başlıklı Bölge Kurumsal İletişim Semineri'ni gerçekleştirdik. Seminere, Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü ile birlikte, Gökdere ve Muradiye Rotary ve Rotaract Kulüpleri, Yıldırım Bayezid Rotaract Kulübü ile Muradiye Interact Kulübü evsahipliği yaparken, Bursa'daki Rotary,Rotaract ve Interact kulüpleri üyeleri ile 2440. Bölge Federasyon Başkanımız Serdar Durusüt katıldı.

Katılımcılar, konuşmacılardan etkili iletişim için tüyolar alırken, sosyal medyanın doğru kullanımı, sağlıklı basın iletişimi, proje süreçlerinin PR yönetimi, kurumsal kimlik başlıkları altındaki sunumları dinlediler ve konulara ilişkin olarak gerçekleştirilen atölyelerde pratik yapma şansı buldular.

Rotary'nin kamuoyundaki doğru bilinirliğinin arttırılması, üye ilişkilerinin kurum içi doğru iletişim yöntemleri ile geliştirilmesi, sağlıklı işbirlikleri gerçekleştirmek adına Rotary markasının itibarının korunması gibi pek çok başlığa hizmet etmesi adına gerçekleştirilen seminer kapsamındaki atölyelerden birinde gruplara ayrılan ekipler organizasyona özel reels videoları hazırlayıp #bursadahayaledelim hashtag'i ile sosyal medya hesaplarında paylaştılar ve seçici kurul tarafından yapılan seçimle ödüle layık görülen ekibe Bölge Kurumsal İletişim Komitesi tarafından "Online Temel Fotoğrafçılık Eğitimi", Gökdere Rotary Kulübü tarafından da 2 Aralık akşamı Çağdaş Eğtim Kooperatifi bursiyeri "Kır Çiçekleri" ne destek amacıyla BAOB Oditoryum'da gerçekleştirecekleri "Metin Uca Gösterisi"ne davetiye hediye edildi.


Fotoğraflar