Karaman Mh. Fulya Sk. Karaman Dernekler Yerleşkesi No.1 Dolap.161 Nilüfer Bursa

2020/2021 Dönemi Bölge Rotary Asamblesi

YILDIRIM BAYEZİD ROTARY, ALARA İLKÖĞRETİM OKULU VE ORTAOKULU TOPLUM BİRLİĞİ'Nİ KURDU

"Rotary Okulda" mottosuyla harekete geçtiğimiz yeni dönemde Yıldırım Bayezid Rotary Rotary Toplum Birliği sözleşmemizi, Alara İlköğretim Okulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Pektaş ile imzaladık.

 

Hizmet Projeleri Komitesi Başkanı Latif Gökçe ve Kurumsal İletişim & Halkla İlişkiler Komitesi Başkanı Gökmen Geyik ile birlikte katıldığımız, Alara Okullarında hayata geçireceğimiz projeleri netleştirdiğimiz görüşme sonrasında imzalanan sözleşmemiz, Uluslararası Rotary'den de onay aldı ve RCC sertifikamızı aldık.

 

Alara'da yapacak çok işimiz var. Rotaryen üyemiz Metin Toy'un destekleriyle gerçekleştireceğimiz ana sınıfı ve sistem sınıfı tefrişlerinin yanı sıra, Alara Okulları öğrencileriyle ilk etkinliğimiz 29 Ekim'de sonuçlarını açıklayacağımız "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu resim - şiir ve kompozisyon yarışması.

 

Devamında diş temizliği, veli - öğrenci iletişimi gibi pek çok başlıkta üyelerimizin uzmanlıkları desteğiyle gerçekleştireceğimiz eğitimler, okul velileriyle işbirliği içerisinde hayat bulacak organizasyonlar, bu dönemin önemli hizmet projeleri olacak.

 


Fotoğraflar